Nyeste events

26.06.20 l Finissage og farvel til lokaler

Fredag d. 26. juni holder vi finissage på Jonathan Liebs udstilling ‘Places We Used to Smoke. Der vil på aftenen være et kort talk-indslag, hvor man kan høre mere om processerne bag udstillingen. 

Udover at sige farvel til udstillingen, skal vi også tage afsked med vores lokaler på Griffenfeldsgade. 

For et godt stykke tid siden besluttede vi, at vi skal rykke ud af vores lokaler på Nørrebro fra 1. juli. Det er vigtigt for os, at blive ved med at udvikle os, og det er vigtigt, at vi følger vores mavefornemmelser – og efter en længere række events med så overvældende antal af gæster, tør vi godt håbe på, at vores projekt kan og skal mere, end hvad de 112 kvm. kan byde på.

Vi skal dermed sige farvel og tak til stedet, der satte rummet i ’Ungt Rum’, og stedet, der har huset et af de vildeste og mest intense år, vi nogensinde har haft. Men vi lover, at vi har store ting i støbeskeen, og vi lover, at det kun går opad herfra!

Tid: Kl. 17 – 22
Sted: Griffenfeldsgade 50, kld. 2200 København N

Se Facebookevent her.

18.06.20 l Atla x CPF x Reffen: Pop-up Prints & Drinks

Torsdag d. 18. juni afholder vi Drinks & Prints i samarbejde med Copenhagen Photo Festival og Copenhagen Street Food – Reffen. I samarbejde med festivalen sælger vi fotografiske værker i limited edition af de udvalgte kunstnere fra deres udendørs udstilling FRAMES ON FRAME, og vi printer værkerne direkte i Werkstatt på Refshaleøen på aftenen. Printkampagnen hedder CPF_For You x Atla, og værkerne vil efterfølgende være til salg på vores webshop på www.atlaplatform.com/shop.

Reffen sørger for DJ og drinks i lange baner, og vi håber at se en masse fotografi-interesserede mennesker til en hyggelig sommeraften i fotografiets tegn. 

Fotografi af Meinrad Schade

Tid: Kl. 19 – 23.30
Sted: Werkstatt, Refshaleøen

Se Facebookevent her.

27.02.20 l Artist talk: Heterotopia

Hvornår opfattes noget som smukt, betagende eller æstetisk? Og hvor lidt skal der til, før noget opleves som værende grimt eller skaber ubehag?

Med udgangspunkt i disse spørgsmål, undersøger Jasko Bobar og Sebastian T. Thorsted menneskets forståelse af kroppen, samt hvad den bør og kan være. Digital manipulation, proportioner og skulpturelle silhuetter er derfor nøgleord i en udstilling, der bevæger sig mellem det skønne og det grimme i forsøget på at arbejde med kroppen som et æstetisk objekt.

Tid: Kl. 19 – 22
Sted: Griffenfeldsgade 50, kld. 2200 København N

Se Facebookevent her.

16.01.20 l Nytårskur og Artist talk: Humans of the Future

Fotografen Malene Anthony kommer og fortæller om hendes dokumentariske projekt ‘Humans of the Future’. 

Udover Malene kommer fremtidsforsker ved Institut for Fremtidsforskning, Klaus Æ. Mogensen, som blandt meget andet er ekspert i teknologi, robotter og kunstig intelligens. 

Genredigering, aldersforskning og robotteknologi er blot nogle af de ting, der kan ændre, hvad det vil sige at være menneske. Serien ‘Humans of the Future’ handler om etik, teknologi og mennesket og sætter spørgsmålstegn ved, om vi er ved at skabe en helt ny race: Homo Sapiens 2.0. En ny art, et overmenneske, der har sat sig ud over naturens begrænsninger og evolutionens nøjsomheder. Men hvor går grænsen for mennesket, og hvor går grænsen for videnskaben?

Tid: Kl. 19 – 22
Sted: Griffenfeldsgade 50, kld. 2200 København N

Se Facebookevent her.

28.11.19 l Performances: Multitudes of Being

Med udstillingen ‘Herstory’ som udgangspunkt, har Ungt Rum inviteret Ukøn Poesi til at planlægge en tværkunstnerisk aften i kælderen på Griffenfeldsgade. Titlen for aftenen er “Multitudes of being: intersektionalitet og identitet”.

Måske har du hørt ordet intersektionalitet før, måske er det helt nyt, eller måske er du også lidt forvirret over, hvad det betyder? Til dette særlige event tilsætter vi poesi, musik, historier og performances til udstillingen ‘Herstory’ og undersøger sammen med publikum, hvilken betydning det har for den enkelte krop at rumme forskellige identiteter og kropslige erfaringer på tværs af køn, etnicitet, seksualitet, nationalitet, klasse, mental sundhed m.m. Igennem kunsten vil vi forsøge at komme lidt nærmere ind på, hvad intersektionel feminisme er.

Tid: Kl. 19 – 22
Sted: Griffenfeldsgade 50, kld. 2200 København N

Se Facebookevent her.

26.10.19 l Artist talk og fest: Herstory

Vi gentager succesen fra foråret, hvor vi holdte et brag af en fest i Basements rå og fede lokaler, da vi relaunchede Ungt Rum.

Også denne gang starter aftenen med en talk, og vi skal tale med fotograferne, Ida Guldbæk Arentsen og Frederik Valdemar Kjeldgaard, der står bag udstillingen ‘Herstory’, som hænger i vores egne lokaler Griffenfeldsgade, og som kort fortalt udforsker dragmiljøet i henholdsvis Beirut og København. Til talken har vi også inviteret Anders Bilberg aka Betty Bitschlap, som fortæller om sine egne oplevelser som dragqueen. Efter talken vil sejeste Betty Bitschlap give en fantastisk performance! 

Senere på aftenen introducerer vi det nye koncept “Foto-DJ’s”, når de gode mennesker og fotografer, Janus Engel Rasmussen og Sarah Michelle Riisager, kommer og sætter de fede tracks på, så vi kan trampe dansegulvet i stykker under discokuglens flotte lys.

Tid: Kl. 19 – 02
Sted: Basement CPH, 1674 København V 

Se Facebookevent her.

25.09.19 l Filmvisning og artist talk: Inuuteq Storch

I samarbeide med fotobogsforlaget DISKO BAY viser vi filmen ‘With Darkness I Grew Into A Midnight Sun’.

Inuuteq vil efter filmvisningen tage os igennem bogen med sine egne ord, og der vil være mulighed for at spørge ind til alt det, man har på hjertet omkring bogens tilblivelse og univers. Det vil selvfølgelig være muligt at købe en signeret udgave af bogen på aftenen.

I filmen følger vi Inuuteq på Grønland, hvor vi i rammerne af landets smukke natur kan følge sammensætningen af en bog om New Yorks rå og upolerede gadeliv. Kontrasten er tydelig, og er en del af temaet for selve bogen, hvor vi tages med ind i følelsen af at bevæge sig rundt i hektiske og ubarmhjertige New York, imens man længes efter naturen og de rolige omgivelser, man er vokset op i.

Tid: Kl. 19 – 22
Sted: Griffenfeldsgade 50, kld. 2200 København N
 

Se Facebookevent her.

15.09.19 l Fokus på fotobogen: Bogmarked

Vi sætter fokus på fotobogen i september måned, og derfor inviterer vi indenfor til et intimt fotobogsmarked i kælderen på Griffenfeldsgade søndag d. 15. september.

Vi får besøg af de gode fotofolk fra DISKO BAY, Bladr, Fragment, Roulette Russe og BOOK LAB, så der er er rig mulighed for at kigge i et væld af forskelligartede fotobøger, og for at snakke med de forskellige forlag og fotografer, der er tilstede.

Tid: Kl. 12 – 16
Sted: Griffenfeldsgade 50, kld. 2200 København N
 

Se Facebookevent her.

en_GB
en_GB da_DK
logologo