Nyheder

08.05.20 l Relaunch: Ungt Rum bliver til Atla

Ungt Rum har fået vokseværk, og vi har valgt at skifte navn og visuel identitet, fordi vi gerne vil blive ved med at udvikle os – og fordi vores mål er at få skabt en mere international platform. Derfor vil nogle ting ændre sig, men kernen i vores projekt forbliver den samme. 

Vores fokus er stadig, at skabe en platform til nye fotografiske talenter med noget på hjerte, og vi vil stadig være et inkluderende og imødekommende sted for alle, der interesserer sig for fotografiet som dokumentar- og kunstform. 

Vi vil fortsætte med at lave udstillinger, talks, markeder, tværkunstneriske events og en masse andre fede ting. Og så vil vi fortsat samarbejde med en masse gode mennesker inden for kulturbranchen. 

Vi har valgt det nordiske navn, Atla, fordi vi gerne vil skabe en nordisk platform for ny fotografi. Med det følger også et skærpet fokus på vores digitale platforme, en helt ny webshop og hjemmeside, vilde planer for udstillinger og events med en masse nye, dygtige fotografer. 

Følg transformationen på Instagram og Facebook. 

09.03.20 l Corona update: Vi er her endnu

Vi bliver i denne tid tit spurgt til vores situation, og om det hele kan overleve, og vi er rigtig glade for omtanken. Det korte og hurtige svar på spørgsmålet er JA! Det kan vi – for det vil vi, og det skal vi.

Vi vil ikke ligge skjul på, at det er underlige og hårde tider for os, ligesom det er for alle andre, og vi synes da også, det er lidt besværligt, at alle møder og beslutningsprocesser skal foregå i den digitale verden. Men det mest ubærlige er selvfølgelig de udstillinger og arrangementer med forskellige fotografer, der ikke har kunnet gennemføres som planlagt, og vi arbejder hårdt for, at det hele kan gennemføres på den ene eller anden måde. Ikke desto mindre er vi sikre på, at vores platform stadig er vigtig, og at der stadig vil være brug for den efter krisetiderne, så vi kæmper selvfølgelig videre!

Vi er i øjeblikket lidt mere stille på vores forskellige kanaler, fordi vi arbejder på højtryk i kulissen, for at kunne komme med store og glædelige nyheder, der har været undervejs i et godt stykke tid, og som er blevet forsinket på grund af corona-pandemien. Store forandringer, der kræver masser af forarbejde, og som skal præsenteres, når tiden er til det.

logologo